Muğla Fethiye Son Dakika Deprem Haberleri

Kabaağaç ve Arifler mahallelerinde yangın devam ederken Çukurincir Mahallesindeki yangının kontrol altına alındığı öğrenildi. Muğlada 53 büyüklüğünde deprem.


Son Dakika Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 3 8 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri Internet

Muğla Deprem haberleri güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın.

Muğla fethiye son dakika deprem haberleri. En son fethiye haberleri anında burada. Son Dakika Flaş Haberler - AFADın son dakika verilerine göre Muğlanın Fethiye ilçesinde saat 1249da 35 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 10072019 - 2234 Son Dakika haberine göre.

Fethiye Haberleri sayfamızdan Muğla Fethiye ilçesi ile ilgili en güncel ve en son gelişmeleri takip edebilirsinizFethiye elektrik kesintisi su kesintisiarıza haberlerini Fethiye Haber. Muğla Fethiyede 41 büyüklüğünde deprem. İşte deprem mi oldu sorusunun yanıtı ve Muğla depremi ile ilgili detaylar.

Fethiyede bildiğiniz gibi en riskli deprem bölgesinde yer alıyor. Deprem civar ilçelerde de hissedildi. Son dakika haberi.

AFAD depremin büyüklüğünü 42 olarak açıkladı. Fethiye ilçesine bağlı Kayaköy Koyunun 21 km güneybatısında yerin 196 kilometre derinliğinde meydana gelen ve 20 saniye süren deprem Akdeniz Bölgesinin yanı sıra çevre iller ve. Son dakika haberine göre Muğla açıklarında akşam saatlerinde bir deprem meydana geldi.

Muğlanın Fethiye ilçesinde deprem meydana geldi. SON DAKİKA Seydikemerde yangınlar devam ediyor. AFADdan edinilen bilgiye göre Muğlanın Fethiye ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika deprem haberi. Son dakika deprem haberleri - Kandilli ve AFAD. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD internet sitesinden.

SON DAKİKA Milasta orman yangını. AFADın geçtiği son dakika verisine göre merkez üssü Muğlanın Fethiye ilçesinde saat 1249da 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla Haber Muğla Son Dakika Haberleri - Haberler - Muğla haber sayfamızda Muğla haberleri okuyabilir Muğla son dakika haberleri ve güncel Muğla gelişmelerini görebilirsiniz.

Kandilliden yapılan açıklamaya göre Akdenizde Muğla Fethiye açıklarında 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla Deprem ile ilgili tüm video fotoğraf açıklamalar ve flaş haberler. Muğla Fethiyede deprem oldu.

Son Dakika Fethiye Haberleri Son dakika Fethiye haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 10 Temmuz Son Depremler 10072019 - 2227 Güncelleme. 18 Haziran 2020 1323.

SON DAKİKA Akdenizde korkutan deprem. Bir son dakika deprem haberi de Muğladan geldi. Yerin 87 kilometre altında gerçekleşen deprem.

Edinilen bilgiye göre Ege Denizi açıklarında 53 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD Muğlanın Datça ilçesi açıklarında saat 0731de 55 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Son Dakika Muğla Deprem Haberleri Son dakika Muğla Deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Muğla son dakika fethiye son dakika fethiye güncel fethiyede düşündüren görüntü muğlatürk muğla gazete. 18 Haziran 2020 1322 Son Güncelleme. Google Haberlere Abone ol.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD verilerine göre Muğlanın Fethiye ilçesinde 35 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Fethiye Deprem son dakika haberleri ve Fethiye Deprem video ve resimleri. Muğlanın Fethiye ilçesinde 36 büyüklüğünde deprem.

Seydikemerde orman yangınları devam ediyor. 6 Temmuz 2021 Salı günü meydana gelen sarsıntılarla ilgili bilgileri. Bugün sahil bandı dediğimiz yer daha önce nerde yer aldığı görselde açıkça görülüyor.

En son muğla deprem haberleri anında burada.


Son Dakika Mugla Da Deprem Mi Oldu Son Depremler Son Dakika Haberleri Milliyet


Son Dakika Mugla Da Korkutan Deprem Son Dakika Haberler


Afad Kandilli Rasathanesi Son Depremler Linki Deprem Mi Oldu Son Dakika Haberler Milliyet


Son Dakika Fethiye De Korkutan Deprem Son Dakika Flas Haberler


Mugla Bodrum Da Son Dakika Deprem Mi Oldu Nerede Deprem Oldu Kandilli Son Depremler Listesi Son Dakika Haber


Akdeniz Sallandi Deprem Mi Oldu Nerede Deprem Oldu 2 Mayis Son Dakika Deprem Haberleri Son Dakika Haberler


Mugla Da 3 5 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haber


Son Dakika Mugla Nin Datca Ilcesi Aciklarinda 3 8 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri Internet


Son Dakika Haberi Ulke Genelindeki 98 Orman Yangininin 88 I Kontrol Altina Alindi Son Dakika


Mugla Da Son Dakika Deprem 14 Haziran 2021 Mugla Depremi Siddeti Ve Merkez Ussu Son Depremler Listesi


Son Dakika Deprem Listesi Kandilli Ve Afad Deprem Mi Oldu Gundem Haberleri


Aydin Da Deprem Haberi Son Dakika Aydin Haberleri Marti Ni Danca Bilgi


Deprem Mi Oldu Son Depremler Listesine Yenileri Ekleniyor Son Dakika Haberler


Son Dakika Deprem Aydin Aciklarinda Korkutan Deprem Son Dakika Haber


Son Dakika Mugla Nin Mentese Ilcesinde 4 2 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Milliyet


Son Dakika Deprem Haberleri Kandilli Son Depremler Listesi 14 Mayis Son Dakika Haberleri


Son Dakika Akdeniz De Deprem Mugla Ve Antalya Da Da Hissedildi Son Dakika Yasam Haberleri


Son Dakika Haberleri Akdeniz De Siddetli Deprem Afad Ve Kandilli Depremi 3 8 Duyurdu Son Dakika Haberleri Milliyet


Son Dakika Deprem Mi Oldu 8 Subat Kandilli Son Depremler Haritasi Son Dakika Haberler

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel